wabasto.jpg

wabasto2.jpg

Komfort / bilvarmere – varm lige fra begyndelsen!

Forestil dig et hjem eller et kontor uden centralvarme – ikke en rar tanke, vel? Og ville vi vende tilbage tilen restaurant hvor luften var dårlig eller kold?

Så hvorfor acceptere den ubehagelige og besværlige oplevelse at sætte sig ind i en kold og ofte også fugtig bil, når det faktisk nemt kan undgås?

Overraskende for de fleste, men dog et faktum, er der på vore breddegrader kun 2 til 3 måneder om året hvor du kan forvente at vågne op til fuldstændig perfekte kørsels betingelser.

Selv når der ikke er frost, is eller sne, resulterer fugtigt og vådt vejr ofte i duggede ruder og et ubehageligt interiør i bilen. Dette kan helt undgås med en komfortvarmer.

 

 

En komfortvarmer installeret i din bil giver dig følgende fordele:

  • Varme og komfort ved en forvarmet kabine.
  • Forvarmet motor – ikke flere koldstarter.
  • Formindsket slitage på motoren.
  • Is, sne og dugfri ruder – du skal aldrig mere skrabe ruder fri.
  • Mindre miljøbelastning da koldstarter undgås.

 

Resultatet er en bil der er klar før du skal køre hjemmefra, fra kontoret eller efter en aften I teateret. VELVÆRET er i top!

 Telestart T100 HTM

Denne intlligente styrring af komfortvarmen med en rækkevide op til 600m beregner og kontrollerer på baggrund af udetemperaturen hvornår komfortvarmeren skal tilsluttes. Du skal bare indstaste afgangstiden, så klare systemet resten.

Telestart t 91 

Telestart t91 har en enkel tænd/sluk funktion og en rækkevide op til 600m. Takket være systemets feedback-funktion, får du straks at vide, om din komfortvarmer er tilsluttet eller afbrudt.

 

Hotline

Nyhed 2010  Nu kan der leveres Telestart til Smart phone med android styrre system. Der skal installeres et lille program  på mobilen.

Start komfortvarmeren med en kort sms eller et opkald. Er der gsm dækning er rækkeviden uendelig.

  

 

3 tids timer

Systemet kan programmeres med op til 3 starttidspunkter i 24 timer i forvejen. 

 

 

Brugsanvisning til betjening findes under download.

Få et tilbud til netop din bil.

Content for the First Block