Honda Generator anlæg

 

Findes der ikke altid en stikkontakt i nærheden til værktøj og maskiner, lys og varme, er Honda generatoranlæg en sikker løsning for såvel håndværk og industri som til hobby- og fritidsbrug.

Der findes næsten et generatoranlæg til ethvert behov.

Fælles for dem alle, er de helt enestående Honda 4-takt benzinmotorer, der giver markedets mest driftsikre mobile strømforsyning, og lever op til de strengeste krav til spænding og ydelse.

Honda generatoranlæg er udviklet til problemløs og lydsvag drift i timevis under de mest krævende forhold. Den elektroniske tænding giver let start hver gang - ét træk i startsnoren er nok og generatoranlægget er i gang.

Ved el-start er det kun at dreje nøglen.Alle generatoranlæg er sikret mod over-belastning og de har en indbygget oliealarm, der øjeblikkeligt afbryder motoren, hvis olie-mængden falder under minimumsniveauet.

Honda har et generatoranlæg, der opfylder næsten ethvert behov. Det er vigtigt at afdække det reelle behov for at få fuldt udbytte af generatoranlægget. HV-Elektro hjælper gerne med denne vurdering, så udbyttet af generator-anlægget bliver optimalt.